צילום׃ none
פסטה ירוקה
משפחתי האהובה מאוד אוהבת אוכל איטלקי, לכן החלטתי להכין הפעם פסטה ירוקה עם מראה מדהים.
מורנוש18 | מתכוני גולשים
| פורסם 16/02/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
200 גרם קמח פסטה
1 ביצה
1 חלמון
חצי צרור בזיליקום
קורט מלח.
לרוטב:
שמן זית
2 שיני שום
שמן זית
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון בזיליקום שטוף היטב עם קמח הפסטה.
2 מוציאים מהמעבד מזון ומעבירים למשטח עבודה.
3 מוסיפים את הביצים.
4 לשים עד לכדי בצק בצורת עיגול, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה וחצי, כדי שיהיה ניתן לעבוד עם הבצק.
5 מחלקים את הבצק לארבע ומתחילים לעבוד עם חלק אחד בזמן ששאר החלקים מכוסים היטב שלא יתכסו.
6 מרדדים לבצק דק.
7 קורצים את הבצק למלבנים ולוחצים מהאמצע לצורת פפיון.
8 מבשלים במים רותחים עד שהפסטה צפה.
9 מוציאים מהמים, מזלפים שמן זית, שום, מלח ופלפל ו....בתיאבון!