צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
מתכון לקנלוני ברוטב רוזה
קנלוני ברוטב רוזה שהולך להיות הג'וקר של שבועות המתקרב: צינורות פסטה במילוי גבינות, מסודרים בשתי קומות ועטופים ברוטב רוזה קטיפתי. רכים, גבינתיים וטעימים בטירוף. רוצים לגוון במילוי? לכו על זה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 08/05/23
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למלית:
חבילת קנלוני
חצי מכל קוטג' (125 גרם)
כוס וחצי מוצרלה מגוררת
כוס פרמזן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוזה:
3 שיני שום כתושות
שמן זית
קופסת רסק עגבניות (210 גרם)
כוס פרמזן מגורר
כוס וחצי מים
כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות (אפשר עם צנתר זילוף).
2 משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את הקנלוני הממולאים אחד לצד השני בשתי קומות.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מכינים את הרוטב: מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים רסק וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים מים, שמנת, פרמזן ותבלינים וממשיכים לבשל עוד 5-6 דקות.
4 יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!