פסטה במילוי ירקות
מנה יפהפייה ומרשימה שקל להכין, עם פסטה ממולאת בירקות מוקפצים
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
אפשר לשדרג את המנה אפילו מעבר לבסיס, עם קוביות עוף קטנות או גבינה טובה ושמנה. אם לא רוצים להגזים, גם קוביות בולגרית טובה תלך כאן.
מרכיבים :
1 חבילת פסטה של צינורות רחבים ולא ארוכים (Paccheri)
1 בצל סגול, קצוץ דק
1 חציל, חתוך לקוביות קטנות
3 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות קטנות
2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
150 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות
1 זוקיני, חתוך לקוביות קטנות
1/2 כפית אורגנו או תבלין פרובנס
מלח ופלפל שחור
מעט שמן זית או שמן צ'ילי לקישוט
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
2 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הירקות לפי הסדר בו הם מצוינים ברשימת המרכיבים. מטגנים כל ירק כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבא בתור, מתבלים ובודקים שהירקות מוכנים.3. ממלאים כל צינור פסטה בתערבות הירקות. מניחים על צלחת הגשה ומזליפים מעט שמן.
* מי שרוצה להוסיף בשר למנה - ניתן להוסיפו אחרי שלב הבצל.
* אפשר להוסיף גם גבינה מגוררת לקישוט בסוף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!