צילום׃  יחסי ציבור

פסטה אביבית

פסטה חגיגית וצבעונית עם מגוון פטריות ועוד המון ירקות

אייל פרץ | מסעדת מייז, סינמה סיטי גלילות | פורסם 07/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

170 גרם פסטה טרייה

2 כפות שמן זית

3-4 יחידות פטריות שמפניון, חתוכות לרבעים

4 פרחי כרובית

1/3 בצל סגול, קצוץ

1/2 זוקיני, חתוך לקוביות

1/2 ראש לבבות ארטישוק

1 אספרגוס, פרוס לטבעות

1 כף אפונה צעירה

50 מ"ל יין לבן

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף בצל ירוק קצוץ

3-4 עלי בזיליקום

2 עלי אורגנו טרי

1/2 כפית פטריות כמהין קצוצות

1 כף שקדים לבנים פרוסים וקלויים

מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

2 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.

3 מקפיצים את פטריות השמפניון, פרחי הכרובית והבצל הקצוץ עד להשחמה קלה. מוסיפים את האספרגוס והאפונה.

4 מוסיפים את היין הלבן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הבזיליקום, האורגנו, פטריות הכמהין הקצוצות והשקדים הפרוסים. 

6 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.

* הצעת הגשה: מפזרים מלמעלה חתיכות גסות של גבינת עזים וקוביות סלק מבושל.