צילום׃ istockphoto
קנלוני גבינות של אמיר פיי גוטמן
פסטה אפויה במלית גבינות עדינה
אמיר פיי גוטמן | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
מילוי
חבילה של גלילי קנלוני
250 ג' גבינה לבנה 5%
150 ג' גבינה מלוחה מפוררת
ביצה אחת
כף אבקת מרק פטריות
פלפל שחור
2 כפות שמיר קצוץ
רוטב
3 כוסות חלב
100 ג' חלב
3 כפות של קמח
כפית שטוחה של מלח
חצי כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות מערבבים את חומרי המילוי וממלאים איתו את הצינורות קנלוני. מניחים את הקנלוני הממולאים בתבנית אפייה משומנת ופונים להכנת הרוטב: בסיר קטן מחממים את החלב, ממיסים בתוכו את החמאה, ומוסיפים בהדרגה את הקמח והתבלינים. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ואופים 20 דקות בתנור החם.