צילום׃ mako אוכל

פסטה- פטריות מוקפצות ביין לבן סויה ושמנת

המתכון הכי טעים שתמצאו לפסטה שמנת פטריות . כל כך פשוט וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול

chenamedi | מתכוני גולשים | פורסם 05/06/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

יין לבן או אדום

1 בצל

1 קופסאת פיטריות

חצי-רבע כרוב לבן

חתוך לרצועת

שמן

גבינת פרמז'ן(מומלץ)

שומשום.

אופן ההכנה:

בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה במים רותחים במשך 20 דקות במקביל חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן,לאחר כמה דקות על האש 2-3 שופכים כ- רבע כוס יין ומוסיפים את הפטריות,מלח ופלפל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים כרוב לבן חתוך לרצועות ומטגנים יחד עם הבצל והפטריות מוסיפים תבלינים 4 כפות רוטב סויה,מלח פלפל וכף אבקת מרק לפי הטעם אפשר להוסיף עוד קצת יין (2-3 כפות). מחכים עד שהכרוב מצטמצם,בערך 20 דקות. ולבסוף שופכים חצי מיכל של שמנת לבישול מערבבים ונותנים לזה להתבשל יחד עוד 5 דקות. מערבבים יחד עם הפסטה. גם בשלב הזה ניתן להוסיף תבלינים לפי הצורך. (2-3 כפות סויה,מלח ופלפל).

מפזרים מעט גבינת פרמז'ן מעל ובתאבון .