צילום׃ mako אוכל
פסטה- פטריות מוקפצות ביין לבן סויה ושמנת
המתכון הכי טעים שתמצאו לפסטה שמנת פטריות . כל כך פשוט וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול
chenamedi | מתכוני גולשים
| פורסם 05/06/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
יין לבן או אדום
1 בצל
1 קופסאת פיטריות
חצי-רבע כרוב לבן
חתוך לרצועת
שמן
גבינת פרמז'ן(מומלץ)
שומשום.
אופן ההכנה:
בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה במים רותחים במשך 20 דקות במקביל חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן,לאחר כמה דקות על האש 2-3 שופכים כ- רבע כוס יין ומוסיפים את הפטריות,מלח ופלפל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים כרוב לבן חתוך לרצועות ומטגנים יחד עם הבצל והפטריות מוסיפים תבלינים 4 כפות רוטב סויה,מלח פלפל וכף אבקת מרק לפי הטעם אפשר להוסיף עוד קצת יין (2-3 כפות). מחכים עד שהכרוב מצטמצם,בערך 20 דקות. ולבסוף שופכים חצי מיכל של שמנת לבישול מערבבים ונותנים לזה להתבשל יחד עוד 5 דקות. מערבבים יחד עם הפסטה. גם בשלב הזה ניתן להוסיף תבלינים לפי הצורך. (2-3 כפות סויה,מלח ופלפל).
מפזרים מעט גבינת פרמז'ן מעל ובתאבון .