רביולי ממולא בפיטאיה, בצימוק יפני וגבינה כחולה

רביולי ביתי במילוי מתקתק של גבינה כחולה (כמו רוקפור), פרי סגול וצימוקים יפניים. מוגש ברוטב עדין של חמאה, פיטאיה ותפוחי מים

שלי הרמן | מאסטר שף | פורסם 17/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק הפסטה:

200 גרם קמח

2 ביצים

כף מים

מלח

למילוי:

גבינה כחולה (רוקפור, סטילטון וכו'), חתוכה לקוביות קטנות

צימוק יפני

פיטאיה, חתוכה לקוביות קטנות

לרוטב:

חמאה

אגוז מוסקט

פיטאיה, חתוכה לקוביות קטנות

תפוח מים, חתוך לקוביות קטנות

מלח

אופן ההכנה:

1 מכינים בצק לפסטה.

2 מערבבים את חומרי המילוי.

3 ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים מעט אגוז מוסקט, קוביות פיטאיה, קוביות תפוח מים ומלח. מבשלים ומצמצמים את הרוטב.

4 מרדדים את בצק הפסטה לעלה דק. ממלאים בתערובת, קורצים לרביולי וסוגרים (יש להדק היטב). מבשלים את הכיסונים במים רותחים עם מלח ומעבירים למחבת של הרוטב.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!