צילום׃ mako אוכל
פסטה ברוטב בשמל בצל
tamar_bs1 | מתכוני גולשים
| פורסם 28/02/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם פסטה מסולסלת
3 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
50 גרם חמאה
כוס חלב 3%
חצי כפית צ'ילי גרוס
כף אורגנו
כף אבקת בזיליקום
כפית דבש
כפית רוטב סויה
כף שטוחה מלח
אופן ההכנה:
1 בסיר מבשלים את הפסטה ומסננים.
2 במחבת מחממים את החמאה והחלב, עד שהחמאה נמסה לגמרי,ומוסיפים את הבצל והשום ומוסיפים כפית דבש, ומחכים עד שהבצל נהייה טיפה שקוף.
3 מוסיפים את האורגנו האבקת בזיליקום הצ'ילי והמלח ומערבבים מעט עד שהנוזלים מצטמצמים.
4 מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.