צילום׃ nsilcock, Istock
ריגטוני
צינורות פסטה קצרים ואפויים במילוי תרד וצנוברים
רובי פורטנוי | קייטרינג פרי הארץ
| פורסם 26/05/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
16 יחידות ריגטוני מבושל אל דנטה
1 חבילה תרד
50 גרם צנובר קלוי
1 כף שמן זית
1 שן שום כתוש
אופן ההכנה:
1 מאדים את השום בשמן זית, מוסיפים את התרד, מאדים עד ריכוך ומסננים.
2 מקציפים את התרד, מוסיפים את הצנוברים ומעבירים לשק זילוף. ממלאים את הריגטוני בתערובת התרד.
3 משמנים מעט את הריגטוני ואופים כ-5 דקות בחום בינוני.