תמונת AVI׃ mako

רביולי תפוחי עץ בחמאת וניל שוקולד

רביולי ביתי במילוי תפוחים וקרם שמנת, מוגש בגאנאש ושוקולד וחמאת וניל

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 02/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 597 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

200 גרם קמח

2 ביצים

קצת מלח

קצת סוכר

למלית:

4 תפוחי עץ

1/2 כוס מים

2 כפות סוכר

קרם פרש

מקל וניל

לגאנאש השוקולד:

כוס שמנת

כוס שוקולד בקוביות (200 גרם)

לחמאת הווניל:

50 גרם חמאה

2 מקלות וניל

אופן ההכנה:

1 מכינים בצק: מניחים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור בצק. מוציאים, לשים כמה דקות ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים לקירור במקרר למשך חצי שעה.

2 מלית: חותכים תפוחי עץ לקוביות ומבשלים בסיר עם חצי כוס מים ו-2 כפות סוכר עד להתרככות של התפוחים. מוציאים, מועכים במזלג למחית ומקררים במקרר.

3 אחרי שהתערובת התקררה מערבבים עם 3 כפות קרם פרש (אפשר גם להוסיף מקל וניל לתוך תערובת התפוחים).

4 גאנאש שוקולד: מרתיחים שמנת בסיר. ברגע שהיא מתחילה לרתוח מכבים את האש, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

5 לחמאת הווניל: ממיסים במחבת חמאה מקלות וניל חצויים, עד להמסה. מכבים את האש.

6 מכינים את הרביולי: מרדדים את בצק הפסטה המקורר לעלה דק. קורצים עיגולים בחותכן, שמים חצי כפית מילוי במרכז כל עיגול שני, מורחים חלמון ביצה בשוליים וסוגרים עם עיגול בצק נוסף.

7 מבשלים בסיר עם מים רותחים למשך 2-3 דקות ומאז מעבירים למחבת עם חמאת הווניל – מזגגים ומוציאים.

8 ההגשה: מורחים מעט גאנאש בצלחת, מניחים מעל את הרביולי ומוסיפים קצת מהחמאה מעל.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!