צילום׃ יעל דאבי, mako אוכל

פסטה רוזה שאף פעם לא מאכזבת

מדי פעם אנחנו מעלים כאן מתכונים לפסטה רוזה, את כולם אנחנו אוהבים, אבל כזאת פתיינית ומגרה לא הייתה לנו כבר הרבה זמן. מי שצופה בסרטון ולא רץ להכין הוא אדם בלי לב

יעל דאבי | אוכל טוב, mako | פורסם 08/03/23 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 161 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה ארוכה, מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת

2 כפות שמן זית

3 שיני שום, קצוצות

בצל קטן, קצוץ דק

3 כפות רסק עגבניות

500 מ"ל (2 מכלים קטנים) שמנת מתוקה

2 כפות גדושות פפריקה מתוקה

חצי כפית פלפל לבן

חצי כפית אגוז מוסקט

כף בזיליקום מיובש

חצי כפית מלח

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

גרנה פדנו מגוררת, להגשה

אופן ההכנה:

>> עוד מתכונים של יעל דאבי באינסטגרם

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.

2 מוסיפים את רסק העגבניות והשמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים להמסה. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה, עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב.

3 מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרנה פדנו וזוללים.

פסטה רוזה של יעל דאבי (צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako)
פסטה רוזה של יעל דאבי|צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako