רביולי עם טוויסט
מתכון לרביולי עם טוויסט עגבניות מיובשות שמקפיצות את המנה. מתכון מהיר וקליל עם ניחוחות וטעמים איטלקים.
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
400 גרם רביולי (חבילה אחת ומכל סוג)
300 גרם שמנת לבישול
100 גרם גבינה כחולה מפוררת
100 גרם עגבניות מיובשות חתוכות גס
50 גרם חמאה רכה
3 שיני שום קצוצות
צרור עלי בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
גבינת פרמזן מגוררת.
אופן ההכנה:
* בסיר עם מים רותחים מבשלים את הרביולי למידת אל דנטה
* בינתיים בסיר בינוני ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ עם העגבניות המיובשות.
כשהעגבניות ספגו את החמאה מוסיפים פלפל, מלח ,אגוז מוסקט ואת הבזיליקום ומערבבים מעט.
* לאחר שתי דקות מוסיפים את השמנת לסיר ומביאים לרתיחה קלה ומוסיפים קצת מגבינת הפרמזן ואת הגבינה הכחולה כדי להסמיך את השמנת
* כשהרביולי מוכן במידת אל דנטה מסננים את המים מוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים עד שכל הרביולי מכוסה בשמנת ומבשלים כשלוש דקות בלבד.
* כשהרביולי מוכן מגישים בצלחת הגשה עגולה ומעל מוסיפים את גבינת הפרמזן וכמה עלי בזיליקום טריים.