צילום׃ יח"צ
פסטה עם המון בצל מטוגן ואנשובי
במתכון הזה יש מעט מאוד מרכיבים - אבל הם בדיוק מספיקים בשביל ליצור עושר מתקתק וכיפי של טעמים. הרבה בצל מטוגן בחמאה וקצת אנשובי, שמתמוסס אל תוך הרוטב כלא היה - ויש לכם ארוחה פצצה
מוטל בן פייסי החזן | מתכוני גולשים
| פורסם 07/07/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
1 כף חמאה
1 כף שמן
4 בצלים, פרוסים
חצי כפית עלי רוזמרין קצוצים
6 פילטים של אנשובי, קצוצים
1 כוס ציר בשר
1 כוס זיתים שחורים
400 גרם ספגטי
גבינת פרמזן, להגשה
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל והרוזמרין במחבת עם השמן והחמאה 10 דקות, או עד שהבצלים מזהיבים ומתרככים. מערבבים מדי פעם.
2 בוחשים פנימה את האנשובי, הציר והזיתים ומבשלים דקה, או עד שהנוזל מסמיך מעט.
3 בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים שהומלחו קלות, עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומערבבים עם הבצלים המזוגגים. מגישים בתוספת פרמזן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!