צילום׃ יחסי ציבור
סלט פסטה קר
סלט פסטה קר מעוטר באטריות איטלקיות עם ירקות קלויים, זיתי קלמטה וגבינת פטה
זיו רשף | mako אוכל
| פורסם 15/11/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
100 גרם חציל פרוס עגול בעובי 1 ס"מ
100 גרם בטטה פרוסה בעובי 1 ס"מ
100 גרם זוקיני פרוס בעובי 1/2 ס"מ
50 גרם פלפל אדום
50 גרם פלפל צהוב
50 גרם פטריות שמפיניון
100 גרם עגבניות שרי חצויות (8-10 עגבניות)
מלח
תימין קצוץ
200 גרם פסטה ראדיאטורי מבושלת
20 גרם זיתי קלמטה מגולענים
50 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
20 גרם עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מברישים את פרוסות החציל והבטטה בשמן זית וקולים על גריל חם.
2 מברישים את הזוקיני בשמן זית וקולים על גריל חם.
3 קולים את הפלפלים על הגריל, מצננים וקולפים.
4 קולים את פטריות השמפניון.
5 מערבבים את הירקות יחד ומתבלים במלח ים ותימין קצוץ.
6 מחממים את הפסטה, מערבבים עם הירקות המתובלים, מוסיפים את הזיתים, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום.
7 מתבלים בשמן זית, מעט פלפל שחור גרוס ומלח ים.