צילום׃ MorePixels, Istock
פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול
פסטה מקורית ומרעננת ברוטב עשבי תיבול וטוויסט לימוני עדין
| טבע הריפוי
| פורסם 24/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
8 כוסות מרק צח מירקות
2 כוסות פתיתי פסטה
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן, טרגון וכו')
רבע כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב.
2 מקפיצים את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר.