צילום׃ mako אוכל
פסטה שקשוקה.
tamar_bs1 | מתכוני גולשים
| פורסם 29/03/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילה פסטה צדפות
5 ביצים
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
200 גרם רסק עגבניות מקופסא
2 כפות בזיליקום קצוץ
2 כפות אורגנות קצוץ
1 כף פפריקה מתוקה
חצי פלפל אדום חריף קצוץ
4 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות
כוס מים רותחים
כפית חוויאג'
250 גרם בולגרית מעודנת חתוכה לקוביות
100 גרם גבינת מוצרלה
2 כפות סוכר
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה ומסננים.
2מטגנים את הבצל והפלפל החריף ומפזרים עליו את שתי הכפות סוכר, וכשהבצל נהיה מעט שקוף, מוסיפים את העגבניות והשום הכתוש ומערבבים עד שהעגבניות מתרככות, מוסיפים את הרוטב מקופסא ועליו כוס מים רותחים מוסיפים את הפפריקה והחוויאג' וממשיכים לערבב עד שנוצרות בועות.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים.
4 שוברים את הביצים בתוך הרוטב ומוסיפים את הגבינות.