צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה עגבניות פוטנסקה בסיר אחד

אנחנו כבר מזהירים, המתכון הזה הולך לפגוע קשות במאגר התירוצים שלכם: מנת פסטה יפה ועוקצנית שמכינים ברבע שעה כולל הכל (מצד שני, אף אחד לא צריך לדעת שזה כל מה שזה לקח)

שף קובי אביטן, מסעדת רפאלו | mako אוכל | פורסם 17/10/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 86 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי חבילת ספגטי (250 גרם)

2 עגבניות אדומות בשלות, קצוצות

בצל בינוני לבן, קצוץ גס או פרוס

עלי בזיליקום משלושה גבעולים

4 שיני שום, קצוצות

2 כפות שמן זית

קופסת שימורים של אנשובי, עם השמן

1 פלפל צ'ילי טרי אדום, קצוץ

2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות (40 גרם)

15 זיתי קלמטה מגולענים

כף וחצי צלפים (30 גרם)

3 וחצי כוסות מים

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור טחון

2 כפיות צ'ילי גרוס

50 גרם פרמזן, לפיזור לפני ההגשה

אופן ההכנה:

1 שמים את כל המרכיבים למעט הפרמזן בסיר ומביאים לרתיחה.

>> עוד מתכונים לפסטה בסיר אחד

2 מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

3 מפזרים פרמזן ומגישים.

רפאלו - פוטנסקה אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
ובסוף זה נראה ככה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל