סלט ירוקים עם תפוחים ורימונים לראש השנה
בקערה הזו יש את כל מה שאנחנו יכולים לבקש מסלט חגיגי: הוא גם מרענן, גם קראנצ'י, יש לו איזון טעמים מושלם של חמצמצות ומתיקות והוא מלווה בגאון את כל שאר הארוחה. ותראו כמה שהוא יפה
יעל קצב | mako
| פורסם 17/09/25
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
לסלט:
צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
צרור כוסברה, קצוץ דק
3 גבעולי סלרי כולל העלים, פרוסים דק
1 כף נענע, קצוצה
2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים
שליש פלפל חריף, קצוץ (לא חובה)
1 חסה, קרועה או קצוצה
1 תפוח עץ ירוק, חתוך לקוביות
חצי כוס גרגירי רימון
חצי כוס פקאנים מסוכרים, קצוצים גס
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שקדים מולבנים, פרוסים
לרוטב:
מיץ מלימון גדול
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
כפית דבש (לא חובה)
אופן ההכנה:
שלא יחסר: כל מתכוני הסלטים לראש השנה
והנה מתכוני תוספות שיעשו כבוד לארוחה
1 מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
2 שופכים מעל את הרוטב. מערבבים היטב.
3 טועמים ומתקנים טעמים. אם מעוניינים להוסיף עוד קצת מתיקות, אפשר לזלף מעט דבש מעל ולערבב היטב.



לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!