סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית

כשנתקלנו בטרנד של לזרוק אטריות שעועית לשמן רותח כתוספת לסלט, לא האמנו שייצאו משם אטריות פריכות שגם יישארו ככה. אבל הנה אנחנו כאן, כדי לספר לכם שלא רק שזה הצליח, אלא שיש פה תוספת קראנצ'ית מעולה לכל סלט

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 12/08/25 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לסלט

2 מלפפונים, פרוסים גס

10 עגבניות שרי, חצויות

2 בצלים ירוקים, פרוסים גס

רבע כרוב סגול, פרוס דק

1 גזר גדול, חתוך לגפרורים

לרוטב

1 סנטימטר ג'ינג'ר, מגורר

1 שן שום, כתושה

1 כף חמאת בוטנים

מיץ מחצי לימון

2 כפות רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

לטיגון

שמן

אטריות שעועית 

אופן ההכנה:

1 שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה.  

2 בקערה נוספת מערבבים את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.

3 מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים.

4 מחממים סיר עם שמן עמוק, וכשהשמן חם מכניסים חופן של אטריות שעועית (ישר מהשקית, לא נדרש בישול לפני). תוך פחות מחצי דקה אטריות השעועית יתנפחו ויהיו מוכנות ופריכות מאוד.

5 מוציאים את האטריות מהשמן באמצעות כף מחוררת, נותנים להן להתקרר טיפה, ושוברים אותן לתוך הסלט.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

 סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית. כאן הוא סתם סלט|צילום: יעל קצב, mako אוכל
 סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית. תוספת מפתיעה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!