סלט צנוניות

למרות שהאביב מתקרב, ירקות החורף המעולים עדיין איתנו - ואיתם סלטים עונתיים רעננים. הפעם אלה צנוניות קטנות פריכות וקצת חריפות עם תוספת צנוברים קלויים, פטרוזיליה ורוטב מושלם

יעל קצב | mako | פורסם 19/03/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 צנוניות

רבע כוס צנוברים/אגוזי מלך/פקאן

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

3 כפות שמן זית

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית סומק

רבע כפית פלפל צ'ילי גרוס

כפית דבש

כפית רכז רימונים

מיץ מרבע לימון

אופן ההכנה:

1 פורסים את הצנוניות דק (אפשר להשתמש במנדולינה) ומעבירים לקערה יחד עם האגוזים והפטרוזיליה.

2 מערבבים בקערה נפרדת את מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.

3 מערבבים הכל ביחד ומגישים. בתיאבון.

סלט צנוניות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט צנוניות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!