סלט צנוניות
למרות שהאביב מתקרב, ירקות החורף המעולים עדיין איתנו - ואיתם סלטים עונתיים רעננים. הפעם אלה צנוניות קטנות פריכות וקצת חריפות עם תוספת צנוברים קלויים, פטרוזיליה ורוטב מושלם
יעל קצב | mako
| פורסם 19/03/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
10 צנוניות
רבע כוס צנוברים/אגוזי מלך/פקאן
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
3 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית סומק
רבע כפית פלפל צ'ילי גרוס
כפית דבש
כפית רכז רימונים
מיץ מרבע לימון
אופן ההכנה:
1 פורסים את הצנוניות דק (אפשר להשתמש במנדולינה) ומעבירים לקערה יחד עם האגוזים והפטרוזיליה.
2 מערבבים בקערה נפרדת את מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
3 מערבבים הכל ביחד ומגישים. בתיאבון.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!