צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט חצילים

סלט חצילים במיונז הוא אחת הקלאסיקות החשובות על כל שולחן, ובעיקר על שולחן חג. זה המתכון של זמי שרייבר ממסעדת סנדר

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 13/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 חצילים

מיץ מלימון טרי

כוס מיונז

2 כפות חרדל

3 שיני שום, קצוצות

חצי כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על להבה גלויה כ-10 דקות מכל צד עד לריכוך. מעבירים למסננת (על מנת לסנן את הנוזלים שניגרים) ומצננים.

2 מסירים את הקליפה, מעבירים לקערה ומיד מוסיפים מיץ לימון.

3 מוסיפים את יתר המרכיבים ומועכים במזלג היטב עד להתמזגות כל הטעמים. טועמים ומתקנים תיבול.

לכל הסלטים האשכנזיים לחג

וכל המתכונים לפסח