צילום׃ בני גם זו לטובה
כבד קצוץ
כבד קצוץ פולני אמיתי, לפי מיטב המסורת של המומחים
| מסעדת בתיה
| פורסם 20/03/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג כבד עוף
5 בצלים, קצוצים
5 ביצים קשות, קצוצות
מלח
פלפל שחור
2 מצות, מפוררות
אופן ההכנה:
1 מקלפים את הקליפה מהכבדים, וחותכים לקוביות.
2 מטגנים את הבצלים במחבת עמוקה עם שמן. כשהם מתחילים להפוך לשקופים מוסיפים את הכבדים והביצים הקשות, ומטגנים עד שהכבדים מוכנים, אבל לא יבשים. 5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את המצות המפוררות.
3 מתבלים את התערובת במלח ופלפל (לא יותר מדי) ומקררים. אחרי שהתערובת התקררה לחלוטין, טוחנים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!