צילום׃ Alejandro Salvador Mir, Istock
רוטב עגבניות הכי מהיר שיש
מתכון מנצח של ג'יימי אוליבר עם התאמות קלות שלנו: אנחנו ניסינו אותו על פיצה ועל פסטה, ופשוט התמוגגנו. לא ייאמן שזה יכול להיות כל כך פשוט
| mako אוכל
| פורסם 23/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
שמן זית
6 עגבניות גדולות ובשלות (רצוי תמר), חתוכות לקוביות
שן שום קצוצה
חופן נדיב של עלי בזיליקום או אורגנו, קרועים
מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן במחבת עם תחתית עבה.
2 מוסיפים את השום, וכשהוא מתחיל לשנות צבע גם את העגבניות. זהירות, הן משפריצות.
3 מביאים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי ברתיחה חזקה מאוד 5 דקות.
4 מוסיפים את הבזיליקום והמלח. אפשר לטחון את הרוטב, אבל ממש לא חייבים, אנחנו משאירים אותו ככה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!