תמונת AVI׃ mako

רוטב שמנת, פטריות וערמונים לניוקי

מתכון לרוטב מיוחד וטעים עם שני סוגי פטריות שיתחבר מצוין לניוקי. הדהימו את האורחים שלכם בפחות מחצי שעה של עבודה

שקד שנרך | מאסטר שף | פורסם 03/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.1 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

המצרכים:

מיכל וחצי שמנת מתוקה

40 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות, ששרו במים רותחים כחצי שעה

סלסלה וחצי של פטריות שמפיניון טריות

מעט ערמונים מקולפים

מלח ופלפל

שורש פטרוזיליה מגורר

להגשה: פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מביאים את השמנת לרתיחה במחבת.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה, עד שהרוטב מסמיך.

3 מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!