תמונת AVI׃ mako
רוטב שמנת, פטריות וערמונים לניוקי
מתכון לרוטב מיוחד וטעים עם שני סוגי פטריות שיתחבר מצוין לניוקי. הדהימו את האורחים שלכם בפחות מחצי שעה של עבודה
שקד שנרך | מאסטר שף
| פורסם 03/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
המצרכים:
מיכל וחצי שמנת מתוקה
40 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות, ששרו במים רותחים כחצי שעה
סלסלה וחצי של פטריות שמפיניון טריות
מעט ערמונים מקולפים
מלח ופלפל
שורש פטרוזיליה מגורר
להגשה: פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 מביאים את השמנת לרתיחה במחבת.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה, עד שהרוטב מסמיך.
3 מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!