צילום׃ דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר
סחוג ירוק חריף
סחוג תימני אמיתי, כזה עם תועפות פלפלים חריפים, שום וכוסברה, הוא משהו שמשדרג כמעט כל מנה. המתכון הזה של רפי כהן אמנם יישמר במקרר רק שבוע, אבל או הו כמה טעם יהיה בשבוע הזה
רפי כהן | סלטים, הוצאת כתר
| פורסם 28/10/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לחצי ליטר:
15-10 פלפלים חריפים ירוקים
15 שיני שום, קלופות
1 צרור כוסברה
1 כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1 שוטפים את הפלפלים וקוטמים את ראשיהם.
2 טוחנים במטחנת בשר את הפלפלים, השום והכוסברה.
3 מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את השמן והמלח.
4 מערבבים. שומרים בצנצנת נקייה במקרר עד שבוע.

בתיאבון!
