צילום׃ Carmen MartA-nez BanAs, Istock
פונדו גבינות
מגישים לצד פירות, ירקות או לחם קלוי
טארק שהואן | null
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
400 גרם גבינות מגורדות (מוצרלה, צהובה, פרמזן)
1 בצל לבן חתוך לקביות
1 כוס יין לבן
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 בסיר על להבה מטגנים בשמן זית בצל ושום כ-2 דקות. מוסיפים את הגבינות, היין והפטרוזיליה וממשיכים לערבב כל הזמן עד קבלת תערובת גבינות מומסות. 2. מעבירים את התערובת לכלי של הפונדו ומדליקים מתחת אש. 3. מגישים לצד פירות, ירקות או לחם קלוי (לבחירתכם).