מסבחה עם בשר

מנת חומוס חמה עם בשר טחון

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 19/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו בשר קצוץ

מלח

בהרט

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

חצי כוס טחינה גולמית

כמון

פלפל

לימון

שמן זית

פיתות טריות

אופן ההכנה:

1 מבשלים בסיר בשר קצוץ עם מעט מים, מלח ובהרט. 2. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ-20 דקות עד שהבשר נפרד לגרגיריו. 3. מוציאים מהסיר כמעט את כל גרגירי חומוס בעזרת כף מחוררת, ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים טחינה גולמית, 3 כפות מים, מלח, כמון ופלפל ומכינים משחת חומוס. 4. מכינים בקערה טחינה מטחינה גולמית, מים, לימון ומלח. 5. מעבירים לקערה אחרת טחינה וחומוס ומערבבים. 6. מרכיבים את המנה: מושחים על הקערה את המסבחה, מסדרים מעל את בשר, מפזרים גרגרי חומוס ושמן זית ומגישים עם פיתות.