יח``צ׃ רונן מנגן, יחסי ציבור
פונדו קממבר זוגי
בשילוב גבינות ישראליות ויין ישראלי
יוסי אלסברג | תנובה
| פורסם 03/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
1 כיכר קממבר
3 כפות חרדל דיזון
1 כף דבש
2 כפות אגוזי פקאן שבורים
1 כף יין לבן
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החרדל עם הדבש והיין. 2. טובלים בתערובת את כיכר הקממבר.מניחים בתבנית אפיה ומניחים מעל את האגוזים.אופים ב 200 מעלות ל 4 דקות . 3. מגישים לצד קרוסטיני באגט ויין לבן צונן.