צילום׃ ליזי כהן
החרוסת של סבתא דבורה
חרוסת שנעשית באהבה ולפי הרגש. המתכון שמובא כאן הוא הבסיס, אפשר לאלתר ולהוסיף אליו עוד דברים שטעימים לכם או לחזק טעמים נבחרים
דבורה שפיר | mako אוכל
| פורסם 27/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
200 גרם אגוזים טחונים
4 תפוחי עץ מתוקים קלופים
סוכר
קינמון
יין אדום מתוק (מומלץ ורמוט)
תוספות לבחירתכם: שקדים, תמרים, בננה ועוד - כיד הדמיון הטובה.
אופן ההכנה:
1 את תפוחי העץ מגררים בפומפייה או במעבד מזון.
2 מערבבים את תפוחי העץ עם הסוכר, הקינמון והיין האדום. טועמים מתקנים תיבול אם צריך ומתחילים להוסיף כל מה שאוהבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!