צילום׃ ליזי כהן

החרוסת של סבתא דבורה

חרוסת שנעשית באהבה ולפי הרגש. המתכון שמובא כאן הוא הבסיס, אפשר לאלתר ולהוסיף אליו עוד דברים שטעימים לכם או לחזק טעמים נבחרים

דבורה שפיר | mako אוכל | פורסם 27/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם אגוזים טחונים

4 תפוחי עץ מתוקים קלופים

סוכר

קינמון

יין אדום מתוק (מומלץ ורמוט)

תוספות לבחירתכם: שקדים, תמרים, בננה ועוד - כיד הדמיון הטובה.

אופן ההכנה:

1 את תפוחי העץ מגררים בפומפייה או במעבד מזון.

2 מערבבים את תפוחי העץ עם הסוכר, הקינמון והיין האדום. טועמים מתקנים תיבול אם צריך ומתחילים להוסיף כל מה שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!