צילום׃ MARIA TOUTOUDAKI, Istock
ממרח חצילים פיקנטי
קרם חצילים וגבינת טופו במרקם קטיפתי
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 20/05/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 חצילים בינוניים
2 כפות גבינת טופו
1 שן שום קצוצה
6 כפות שמן זית
מיץ לימון מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מניחים את החצילים על אש גלויה ושורפים מכל הצדדים עד אשר החציל הופך רך.
2 מוציאים מהאש, קולפים את החציל מקליפתו ומכניסים למעבד מזון.
3 מוסיפים מיץ לימון, תבלינים, טופו, שמן זית ושום וטוחנים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
4 מומלץ להגיש עם פיתה ולנגב.