צילום׃ MARIA TOUTOUDAKI, Istock

ממרח חצילים פיקנטי

קרם חצילים וגבינת טופו במרקם קטיפתי

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 חצילים בינוניים

2 כפות גבינת טופו

1 שן שום קצוצה

6 כפות שמן זית

מיץ לימון מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מניחים את החצילים על אש גלויה ושורפים מכל הצדדים עד אשר החציל הופך רך.

2 מוציאים מהאש, קולפים את החציל מקליפתו ומכניסים למעבד מזון.

3 מוסיפים מיץ לימון, תבלינים, טופו, שמן זית ושום וטוחנים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.

4 מומלץ להגיש עם פיתה ולנגב.