צ'ימיצ'ורי בכלום עבודה
לצד הסלטים, הפיתות, הירקות והבשרים שחייבים בכל על האש, חייבים הרי גם את הקיק הקטן הזה שמשדרג את הארוחה והולך מושלם לצד הסטייק. הכי טוב? תכינו אותו בערב לפני המנגל, ככה הוא יהיה במיטבו
יעל קצב | mako
| פורסם 28/04/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
צרור פטרוזיליה
פלפל אדום מתוק
חצי פלפל חריף
6 שיני שום קלופות
חצי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ
חצי כף אורגנו
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1 קוצצים כמה שיותר דק פטרוזיליה, פלפל אדום מתוק, פלפל חריף ושום (ניתן להשתמש בסלייסר) ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים לקערה שמן זית, חומץ, אורגנו, מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון.
3 מערבבים היטב עד לאיחוד, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצנצנת נקייה.
4 סוגרים את הצנצנת היטב ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף להכין ערב קודם).
* נשמר במקרר עד שבוע.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!