צילום׃ הבאגסי ביסטרו בר
צ'אטני תאנים
הממרח ההודי המפורסם בניחוח של ט"ו בשבט ישראלי
| הבאגסי ביסטרו בר
| פורסם 21/01/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
200 גרם תאנים מיובשים
60 גרם משמש מיובש
כפית שום כתוש
1/2 בצל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
קורט כמון
קורט כוסברה קצוצה
100 מ"ל יין אדום
100 מ"ל בן יין אדום
100 מ"ל כוס ציר בקר
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בשמן. 2. מוסיפים את התאנים והמשמשים, מוסיפים את השום ומטגנים למשך 3 דק'. 3. מוסיפים יין אדום, חומץ בן יין ואת ציר הבקר. מצמצמים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דק'.