צילום׃ עודד קרני

ממרח פלפלים קלויים

תוספת נפלאה לכל כריך או ארוחה

יניב גור אריה | mako | פורסם 27/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 פלפלים אדומים

1 פלפל חריף (לא חובה)

100 מ"ל שמן זית

מעט מלח

2 שיני שום

1 כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

קולים את הפלפלים בתנור חם (200 מעלות) כ- 1/2 שעה, עד שקליפתם נחרכת. מעבירים לשקית ניילון או קופסא אטומה, מצננים וקולפים. חותכים את הפלפלים לרצועות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפלפלים יחד עם השום על אש גבוהה כ- 10 דקות, עד שהם שחומים ומבריקים. מעבירים את תכולת המחבת למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח חלק, אם יש צורך מוסיפים מעט שמן זית. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובוחשים פנימה כוסברה קצוצה