צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מבשלים עם הילדים: מאפה פיצה על בצק עלים
ילדים, אוהבים פיצה? ברור! ובורקס, אוהבים? איזו שאלה. היום אנחנו מכינים פיצה מיוחדת שקצת דומה לבורקס, ככה שההנאה שלהם מובטחת
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 22/09/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
חצי חבילת בצק עלים מופשר (אפשר על בסיס חמאה)
100 גרם מוצרלה מגורדת
2 כפות פרמזן
עגבניות שרי
אורגנו טרי
טימין
אופן ההכנה:
1 פותחים יריעת בצק עלים וחותכים לרצועות ברוחב 5 ס"מ. כל רצועה חותכים באמצע, כך שמתקבלים שני מלבנים.
2 חוצים את העגבניות, ואם יש חשק מוציאים את הגרעינים (לא חייבים).
3 מפזרים על הבצק גבינת מוצרלה ופרמזן, מסדרים את העגבניות ומפזרים מלמעלה אורגנו וטימין.
4 שולחים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-12 דקות, עד שהבצק מוכן והגבינה מבעבעת.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל