צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

מרק עגבניות עם אורז

מה שונה בין המרק הזה לשאר מרקי העגבניות? תסתכלו על התמונה ותראו. האמינו לנו - מדובר במתכון ששווה לכם לנסות

רות אוליבר | mako אוכל | פורסם 24/02/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 187 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 כפות שמן

1 בצל, קצוץ

3-4 מקלות סלרי, קצוצים

4 שיני שום, קצוצות

1 גזר, חתוך לקוביות קטנות

2 כפות רסק עגבניות

1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות או בקוביות (800 גרם)

1 כף מיץ לימון

2 כפות סוכר

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק

1 צרור כוסברה, קצוץ

8 חלמונים שלמים (לא מבושלים. הם יתבשלו במרק)

3/4 כוס אורז

2 ליטר מים

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל ומוסיפים סלרי, שום וגזר.

2 מוסיפים את שאר החומרים למעט האורז. את החלמונים החיים מחליקים פנימה בזהירות, שלא יישברו. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.

3 טועמים את המרק ומתקנים תיבול. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך.

>> בשבוע שעבר הכנו ניוקי פולנטה משובחים

>> והנה מתכונים למרקים אסייתיים שאתם יכולים להכין בבית