צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סירות קישואים עם בצל, פטריות וגבינות

קישואים ממולאים בבצל ופטריות עם גבינה בולגרית ופרמזן, לא משמין בכלל אבל טעים כמו שזה נשמע

נטע בירן | mako אוכל | פורסם 26/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 קישואים
כף שמן זית
חצי בצל, קצוץ
6-8 פטריות שמפיניון, קצוצות או פרוסות
4 כפות גדושות גבינה בולגרית עד 9%
4 כפות פירורי לחם
שן שום, כתושה
פלפל שחור
מעט גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 חותכים את הקישואים לאורכם, מוציאים את תוכנם בכפית (או כפית פריזיאן, אם יש) ומניחים את התוכן בצד.

2 מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הפטריות והתוכן של הקישואים שהוצאנו ומטגנים כמה דקות עד לריכוך.

3 מערבבים את התערובת שבמחבת עם הגבינה, פירורי הלחם, השום הכתוש והפלפל השחור וממלאים את הקישואים (אני אוהבת שיש קצת גבעה של המילוי).

4 מפזרים פרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות בתכנית גריל כ-30 דקות, או עד שהגבינה מתחילה להזהיב.

נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!