צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
סירות קישואים עם בצל, פטריות וגבינות
קישואים ממולאים בבצל ופטריות עם גבינה בולגרית ופרמזן, לא משמין בכלל אבל טעים כמו שזה נשמע
נטע בירן | mako אוכל
| פורסם 26/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 קישואים
כף שמן זית
חצי בצל, קצוץ
6-8 פטריות שמפיניון, קצוצות או פרוסות
4 כפות גדושות גבינה בולגרית עד 9%
4 כפות פירורי לחם
שן שום, כתושה
פלפל שחור
מעט גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 חותכים את הקישואים לאורכם, מוציאים את תוכנם בכפית (או כפית פריזיאן, אם יש) ומניחים את התוכן בצד.
2 מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הפטריות והתוכן של הקישואים שהוצאנו ומטגנים כמה דקות עד לריכוך.
3 מערבבים את התערובת שבמחבת עם הגבינה, פירורי הלחם, השום הכתוש והפלפל השחור וממלאים את הקישואים (אני אוהבת שיש קצת גבעה של המילוי).
4 מפזרים פרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות בתכנית גריל כ-30 דקות, או עד שהגבינה מתחילה להזהיב.
נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!