צילום׃ evgenyb, Istock

מרק מינסטרונה עם נקניק קבנוס

מרק עשיר בירקות עם תוספת בשרית מפתיעה וטעימה

תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 29/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

3 בצלים קצוצים דק

1 ברוקולי קטן חתוך

1 בטטה חתוכה לקוביות

300 גרם מיקס לקט ירקות מעורבים שקית

1 קופסת רסק עגבניות

4 שיני שום

3 כפות שמן זית לטיגון

כף אבקת מרק

2 יחידות נקניק קבנוס חתוכות לעיגולים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר עם שמן זית את הבצל. לאחר שמזהיב מוסיפים את הבטטה והברוקולי. לאחר דקה יש להוסיף מים עד לגובה שלושת רבעי מהסיר.

2 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

3 מוסיפים את לקט הירקות, רסק העגבניות, המלח והפלפל ומבשלים.

4 לאחר חצי שעה מוסיפים את נקניק הקבנוס ומבשלים למשך עשר דקות נוספות.