צילום׃ Nell Redmond, Istock

"ביסק" עגבניות וג`ין עם קוביות דלעת

מרק עגבניות שמנתי עם נגיעות ג'ין לחורף חם

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 01/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קופסת עגבניות קלופות

2 בצלים קלופים וחתוכים

50 גרם חמאה

3 פקקים של ג`ין

15 קוביות (בגודל 2 ס"מ כל אחת) של דלעת קלופה וחתוכה

מלח ופלפל בנדיבות

3 כפות דבש

3 בקבוקי מיץ עגבניות

1 מכל קטן רסק עגבניות

3 כפות שמיר קצוץ

1 מכל שמנת מתוקה

1 פלפל קלוי, קלוף וקצוץ

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצלים בחמאה בסיר גדול, עד שיזהיבו.

2 מרסקים את העגבניות במעבד מזון, מוסיפים לבצלים את העגבניות ואת הג`ין ומאדים. בוחשים 10 דקות מוסיפים את קוביות הדלעת ומאדים עוד 5 דקות.

3 מוסיפים את כל יתר החומרים מלבד השמנת, ומבשלים 10 דקות. מרסקים או מועכים ידנית כדי שעדיין ישארו במרק פיסות ירק שנעים לנגוס בהן אחר כך.

 

4 מנמיכים להבה, מבשלים שעה ומוסיפים את השמנת.