צילום׃ רוני בלחסן, יחסי ציבור

מרק גולאש

מרק עשיר ומחמם לחורף קר

ניסים לוי | מלון "רימונים" אילת | פורסם 02/11/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

6 כפות שמן

2 בצלים חתוכים לקוביות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

5 שיני שום קצוצות

1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות

1 ק"ג תפוח אדמה חתוך לקוביות

5 כפיות פפריקה מתוקה

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות

1 כף קימל

½ 1 כף מלח

½ כף פלפל שחור

1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:

1 בסיר גדול מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות. 2. מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך.

הצעת שדרוג: מאדים את העגבניות במחבת עד לקבלת מחית ומוסיפים למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן.