צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
מרק סרפד
בצורתו המקורית הוא מעקצץ וצורב, אבל כשמבשלים עלי סרפד בציר ירקות יוצאים מהם טעמים מופלאים שכדאי להכיר
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/03/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ציר ירקות
עלי סרפד
חמאה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מפרידים את עלי הסרפד ומבשלים בציר הירקות. מוציאים את העלים וממשיכים לצמצם את הנוזל. מעבירים את הנוזל לסיר אחר עם מעט חמאה וממשיכים לבשל.
2 קוצצים את עלי הסרפד ומקפיצים במחבת עם חמאה, מלח ופלפל שחור. מניחים את עלי הסרפד בצלחת הגשה, מוזגים את הנוזלים לצלחת ומערבבים מעט. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.