צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מרק עגבניות עם כדורי אורז

מחפשים דרך לגוון את התפריט הצמחוני שלכם? כדורי אורז מטוגנים, ממולאים בגבינת מנצ'גו ובזיליקום טרי בתוך מרק עגבניות נעים במיוחד

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 09/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק:

בצל קצוץ

שום קצוץ

עגבניות

סלרי

שורש פטרוזיליה

מלח

לקרם סלרי:

ראש סלרי, חתוך לקוביות

חמאה

לכדורי האורז:

אורז ארבוריו

מעט מלח

פרמזן

חלמון

בזיליקום

גבינת מנצ'גו

חמאה

עגבניות טריות

שמן זית

חומץ

מלח

פלפל שחור

פלפל שאטה

אופן ההכנה:

1 המרק: בסיר מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים עגבניות, מעט סלרי, שורש פטרוזיליה ומלח ומוסיפים מים. מבשלים על אש נמוכה.

2 קרם הסלרי: בסיר עם מים מבשלים את קוביות ראש הסלרי. לאחר שהם מתרככים, מסננים מהמים ומועכים בקערה עם קוביית חמאה.

3 כדורי האורז: בסיר עם מים מבשלים אורז ארבוריו עם מעט מלח. כשהאורז מתרכך מעבירים לקערה ומוסיפים פרמזן וחלמון ביצה. יוצרים כדורים וממלאים בבזיליקום ופיסת גבינת מנצ'גו. מטגנים בחמאה.

4 מגרדים עגבניות טריות, עם שמן זית, חומץ ומלח ומסננים לנוזל חלק.

5 הרכבת המנה: מוזגים את המרק המבושל, עליו במרכז עיגול של הנוזל החי ובמרכז כף קרם סלרי , מניחים את הכדורים ומגישים. מתבלים בפלפל ופלפל שאטה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.