צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
מרק מיסו וירקות
במרק הזה יש רכיבים עם שמות של ארצות רחוקות, ובכל זאת לוקח פחות מחצי שעה להכין אותו. לא סיבה נהדרת לנסות?
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/12/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
את המרק הזה אני אוהבת במיוחד, ולכן כל כך שמחתי לגלות שהוא ממש פשוט וקל להכנה.
מרכיבים (5 מנות):
1 בצל קצוץ
8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
1 גזר חתוך לקוביות
5 כוסות מים (כוס מים שווה ל-240 מ"ל)
חתיכה קטנה של אצת קומבו (לא חובה)
5 כפות מיסו לבן
כף אצות וואקמה
200 גרם טופו טרי
3 ענפים בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ואצת הקומבו ומביאים לרתיחה.
2 מוציאים את אצת הקומבו מהמים וזורקים.
3 מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות הוואקמה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
4 יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.
המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"