סנדוויץ' כבד קצוץ עם טוויסט אסיאתי
חלה מתוקה עם כבד קצוץ מעל נשמע הכי מזרח אירופי? אז זהו, שלא. קצת פלפל חריף, שומשום קלוי וכוסברה והסנדוויץ' הזה ממריא למקומות אחרים
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
הכבד הקצוץ:
1 בצל לבן קצוץ דק
1 בצל אדום קצוץ דק
3 כפות שמן קנולה
6 כבדי עוף מנוקים היטב
4 ביצים קשות
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן כוסברה קצוצה
למטבל:
5 כפות חמאה / 5 כפות שמן זית
3 כפיות רוטב ווסטצ'סטר
2 שיני שום
1 פלפל חריף ירוק
להרכבה:
4 פרוסות חלה מתוקה (אפשר להחליף בג'בטה או בלחם מחיטה מלאה)
לקישוט:
כף שומשום קלוי / חופן אגוזי לוז קצוצים
כף כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1 הכבד הקצוץ: מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מטגנים את הכבדים עד שהכבד נשרף קלות ומניחים בצד ל-5 דקות. מעבירים את הבצלים המטוגנים לקערה גדולה ומגרדים בפומפייה את הביצים הקשות והכבד לתוך הקערה. מוסיפים מלח, פלפל וכוסברה קצוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 הרוטב: ממסים את החמאה בסיר ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את רוטב הווסטצ'סטר. קוצצים את הפלפל החריף ואת השום ומכניסים לקערה.
3 ההרכבה: מחממים מחבת פסים ומשחימים את החלה המתוקה. לאחר מכן מזלפים 2/3 מהמטבל על החלה ומורחים מעל את סלט הכבד. מפזרים מעל שומשום קלוי וכף כוסברה קצוצה מזלפים מעל עם נגיעות אחרונות של המטבל.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים