צילום׃ דניאל בר און

מרק כתום

החורף עדיין כאן ולמרות שהכי בא מרק אין כל כך כוח להכין אותו. בדיוק כאן נכנס המרק הכתום והקל להכנה הזה. איך אומרים, מרק כתום - מומלץ בחום

ליאור סלומון | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 161 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בטטות קלופות
500 גרם דלעת
2 גזרים קלופים
1 פלפל צהוב נקי מגרעינים וליבה
5 שיני שום
שורש פטרוזיליה קלוף
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
כף סוכר חום
מים לפי הצורך או ציר ירקות
1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 בסיר ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מכניסים את כל הירקות ומבשלים עד לריכוך. כשהירקות רכים טוחנים עד למרקם אחיד בעזרת בלנדר מוט. מתבלים. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים לבשל במשך רבע שעה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים