צילום׃ יפית בשבקין, mako אוכל
סלט ירוק עם ברוסקטת עזים
מנה ראשונה מעלפת, עם סלט ירוק ברוטב ממכר, וברוסקטות פריכות מבגט טרי עם גבינת עזים חמה ודבש - וכל זה ב-10 דקות עבודה
רוני מנדלמן | mako אוכל
| פורסם 08/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חצי בגט טרי
חבילת (גליל) גבינת עזים מסוג פרומעז או דומה
דבש
פלפל שחור
לסלט:
קופסת עלים ירוקים מעורבים
כפית גרגירי פלפל צבעוניים
לרוטב:
1/8 כוס חרדל
1/8 כוס חומץ
1/8 כוס שמן
3 שיני שום כתושות
כף דבש
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות עבות. מניחים על כל פרוסה עיגול גבינה ומטפטפים על כל עיגול מעט דבש. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור לעשר דקות.3. מערבבים את מרכיבי הרוטב.
4 בקערת ערבוב מפזרים את עלי הסלט ויוצקים רוטב מעל, מערבבים.
5 מניחים את העלים על צלחת הגשה, מפזרים גרגירי פלפל צבעוניים.
6 כשהגבינה משחימה והבגט פריך מוציאים מהתנור, מניחים על עלי הסלט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!