צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
מרק חומוס וקבנוס
מרק מהביל ומשביע עם המון דברים טובים, החל מירקות, דרך עשבי תיבול ונסגר עם גרגירי חומוס רכים ונקניק קבנוס מפתה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 24/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
3 בצלים חתוכים לרצועות
מעט שמן, לטיגון
3 קבנוס פרוסים לעיגולים
5 שיני שום, קצוצות
1 פלפל אדום חריף, פרוס ללא הגרעינים
5 גזרים, חתוכים לקוביות
5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
600 גרם גרגירי חומוס קפואים
260 גרם עגבניות מרוסקות
חצי חבילת פטרוזיליה, קצוצה
2 עלי דפנה
מעט אורגנו
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקבנוס ומטגנים כדקה.
2 מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומוסיפים את יתר המצרכים.
3 מוסיפים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 35 דקות.
* אפשר להגיש עם אורז לבן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!