צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מרק חומוס וקבנוס

מרק מהביל ומשביע עם המון דברים טובים, החל מירקות, דרך עשבי תיבול ונסגר עם גרגירי חומוס רכים ונקניק קבנוס מפתה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 24/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בצלים חתוכים לרצועות

מעט שמן, לטיגון

3 קבנוס פרוסים לעיגולים

5 שיני שום, קצוצות

1 פלפל אדום חריף, פרוס ללא הגרעינים

5 גזרים, חתוכים לקוביות

5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

600 גרם גרגירי חומוס קפואים

260 גרם עגבניות מרוסקות

חצי חבילת פטרוזיליה, קצוצה

2 עלי דפנה

מעט אורגנו

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקבנוס ומטגנים כדקה.

2 מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומוסיפים את יתר המצרכים.

3 מוסיפים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 35 דקות.

* אפשר להגיש עם אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!