צילום׃ יח"צ

מרק חומוס, פסטה ותפוחי אדמה

עשיר, משביע ופשוט טעים

| null | פורסם 20/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

1 בצל קצוץ דק

1 גזר קטן חתוך לקוביות

6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות גדולות

1/2 1 ליטר מים רותחים

100 גרם פסטה קצרה

1/2 כפית שום טחון

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. 2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים מספר דקות נוספות. 3. מוסיפים את החומוס, המים הרותחים, תפוחי האדמה, השום, המלח והפלפל 4. מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית. 5. טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים לסיר. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי משך הזמן המצוין על האריזה.