תמונת AVI׃ mako

קנל ברוטב פפריקש

בצק פריך עם קרם דגים חלק ורוטב תבשילי הונגרי, כל זה אפוי עם קראסט קשקבל או פרמזן מעל

פאולין שובל | מאסטר שף | פורסם 20/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לבצק:

כוס חלב

50 גרם חמאה

מעט מלח

כוס קמח

4 ביצים

לדגים:

2 יחידות פילה אמנון

100 מ"ל שמנת מתוקה

פלפל לבן

מלח

לפפריקש:

בצל, קצוץ דק

שמן זית

גזר, מגורד

פלפל צהוב, חתוך לקוביות

פלפל חריף אדום, קצוץ

פלפל ירוק, קצוץ

4 כפות פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

4 שיני שום קצוצות

יין לבן

להגשה:

קשקבל או פרמזן

אופן ההכנה:

1 מכינים בצק רבוך מהחלב, החמאה, המלח והקמח.

2 מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מצננים את הבצק.

3 טוחנים את הפילטים של הדגים דק דק בבלנדר עם שמנת מתוקה. מתבלים בפלפל לבן ומלח ומעבירים לקירור.

4 מכינים את הפפריקש: מטגנים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את הגזר, הפלפלים, הפפריקה, השום והיין הלבן ומבשלים על אש נמוכה כשעה. מסננים ומרסקים בבלנדר.

5 מעבירים את הדגים הטחונים במסננת דקה אל תוך קערה, כך שתתקבל התערובת הכי חלקה שניתן לקבל. את הדגים שבקערה מערבבים עם הבצק הרבוך לתערובת אחידה. 

6 משמנים סיר בחמאה מעצבים קנל מהבצק בעזרת שתי כפות, ומעבירים לסיר. 

7 מוזגים מים עם מלח או ציר ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-10 דקות.

8 מסדרים את הקנלים המוכנים בכלי שיכול להיכנס לתנור. מוזגים את רוטב הפפריקש מעל ומגרדים קשקבל או פרמזן.

9 מכניסים לתנור לכ-10 דקות עד קבלת צבע זהב יפה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!