צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

אוהבים פירה? ברור שאתם אוהבים פירה, אחרת לא היינו מחבבים אתכם כל כך. אז עכשיו בואו ותראו איך משדרגים אותו למנה חגיגית ומקסימה במיוחד

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 376 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 תפוחי אדמה בינוניים

25 גרם חמאה

ביצה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה.

נשיקות תפוחי אדמה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
נשיקות תפוחי אדמה. הזילוף|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לבלוג של שרית - מיס פטל

3 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.

4 מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות.