צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
גלידת עגבניות
הגיע הזמן להדיח את השוקו-וניל המסורתי מכס המלכות של הגלידות, לא? אז הנה מתכון לגלידת שמנת מתוקה ומצוינת עם טעם עדין של עגבניה ותוספת של אגוזים מקורמלים
רחל בן אלול | מאסטר שף
| פורסם 16/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
200 מ"ל שמנת מתוקה
חצי עגבניה, מגוררת ומסוננת (רק המיץ)
80 גרם אבקת סוכר
חופן פקאן סיני או אגוזים מקורמלים אחרים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את השמנת, מיץ העגבניה והסוכר. מכניסים למכונת גלידה ומפעילים עד שיש גלידה.
2 מגישים על צלחת ביחד עם האגוזים המקורמלים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.